Tornar al llistat de viatges

PRETTY WOMAN

EL MUSICAL
des de
95€
Pretty woman, per primer cop a Espanya, el musical que ens farà somiar amb el conte de fades extret d'una de les comèdies romàntiques més estimades de la història, a partir del 22 de setembre al Teatre Apolo de Barcelona. Pretty Woman - El musical manté el marc narratiu de l'èxit cinematogràfic enriquint-se amb una banda sonora apassionant.

Una jove prostituta, coneix per accident un ric i atractiu home de negocis, el qual contracta la jove per 3.000 dòlars durant una setmana com el seu acompanyant. Sembla una relació comercial normal i ningú no sospita que aquesta setmana canviarà les seves vides per sempre, i s'enamoraran, encara que provinguin de mons totalment diferents.

La transposició de la pel·lícula guanyadora del Globus d'Or a la Millor Actriu, Pretty Woman – El Musical va mantenir el marc narratiu de l'èxit cinematogràfic enriquint-se amb una banda sonora apasionant composta per la llegenda del rock Bryan Adams i l inoblidable èxit mundial "Oh, Pretty Woman" de Roy Orbison . L'agost del 2018 va celebrar la seva estrena mundial a Broadway i es van esgotar les entrades.

A banda de la temàtica sentimental, que de fet ha fascinat un heterogeni públic de somiadors i somiadors, alguns temes molt actuals encara són el punt fort d'aquesta història incansable al mig camí entre la Ventafocs i la meva bella dama. La venjança d'una dona a la recerca de si mateixa i de la seva dignitat, el canvi de dues persones diferents, per classe, que no es discriminen sinó que es tractin, la força dels sentiments que prevalen sobre la fama i els diners, la superació de les aparences en un món que no pot anar més enllà dels prejudicis.

TEATRE APOLO – BCN

Durada 150 minuts (amb pausa)

Contacte

Estem aquí per ajudar-te

Visita'ns

Visita'ns

Sabina sureda, 6 baixos.
17800 Olot, Girona

TALLERS
Ronda Fluvià, 7, 17800 Olot,
Girona

T'escoltem

T'escoltem

Assegurances · 972 262 284

Tallers · 972 261 644

Viatges · 972 269 947

Centre mèdic · 972 262 610

Comunicació · 972 262 284

T'escoltem

T'escoltem

Assegurances · francesc@sacrest.com

Tallers · taller@sacrest.com

Viatges · comercial@sacrest.com

Centre mèdic · francesc@sacrest.com

Comunicació · francesc@sacrest.com